Glennis Grace emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik ben meteen naar huis gegaan"

Glennis Grace emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik ben meteen naar huis gegaan"

Zangeres Glennis Grace vindt het ontzettend erg wat er is gebeurd op dinsdagavond na de RTL Boulevard uitzending. Ze kan het niet laten om een video te delen met haar volgers, waarin ze vertelt hoe erg ze de aanslag op Peter R. de Vries vindt. Glennis trad die avond niet meer op, want daar stond haar hoofd niet naar. Toch vinden sommige mensen haar reactie overdreven en noemen haar een aandachtshoer. Bekijk hieronder de video waarin Glennis uitlegt dat ze even alles laat voor wat het is en aan Peter denkt.

Lees verder onder de video.

<em>Glennis Grace</em> emotioneel over <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Ik ben meteen naar huis gegaan&quot; Zangeres Glennis Grace vindt het ontzettend erg wat er is gebeurd op dinsdagavond na de RTL Boulevard uitzending. Ze kan het niet laten om een video te delen met haar volgers, waarin ze vertelt hoe erg ze de aanslag op Peter R. de Vries vindt. Glennis trad die avond niet meer op, want daar stond haar hoofd niet naar. Toch vinden sommige mensen haar reactie overdreven en noemen haar een aandachtshoer. Bekijk hieronder de video waarin Glennis uitlegt dat ze even alles laat voor wat het is en aan Peter denkt. Lees verder onder de video. "In gedachte bij Peter"Glennis cancelde dus haar optreden die avond en vertelt: "Ik ben in gedachten alleen maar bij Peter R. de Vries en zijn naasten. Ik heb in overleg met Pasta e Basta besloten om mijn optreden vanavond niet door te laten gaan, omdat dat niet gepast voelt. Ook de vlog komt vandaag niet online. Ik hoop op jullie begrip", schrijft ze erbij. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Video: Ladies of Soul kondigt concerten aan: "Stiekem hoopte ik het al" Bekijk deze video » Glennis Grace reageert op haters na Peter R. de Vries-video: "Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?" Bekijk deze video »

"In gedachte bij Peter"
Glennis cancelde dus haar optreden die avond en vertelt: "Ik ben in gedachten alleen maar bij Peter R. de Vries en zijn naasten. Ik heb in overleg met Pasta e Basta besloten om mijn optreden vanavond niet door te laten gaan, omdat dat niet gepast voelt. Ook de vlog komt vandaag niet online. Ik hoop op jullie begrip", schrijft ze erbij. Bekijk de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik ben meteen naar huis gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier