Nicolette van Dam over boek Nederland heeft Alles: "Alle leuke dingen zijn van mij" (video)

Nicolette van Dam over boek Nederland heeft Alles: "Alle leuke dingen zijn van mij" (video)

Vanaf nu is het vakantieboek Nederland heeft Alles van Nicolette van Dam en Bas Smit verkrijgbaar en zij vertellen erover bij Radio 538.

"Wat hebben we er hard aan gewerkt en wat zijn we er trots op!", schrijft Nicolette op Instagram. Dit social media platform is dan ook het begin geweest van hun boek. Bas vertelt bij Radio 538 in de video hieronder dat ze veel aan hun Instagramvolgers hebben gehad bij het schrijven van hun boek. Ook hun dochters hebben zich gemengd. De aanleiding van het boek was corona, want men kon even niet meer reizen.

Bekijk de Radio 538-video over het boek Nederland heeft Alles hieronder.

<em>Nicolette van Dam</em> over boek <em>Nederland heeft Alles</em>: &quot;Alle leuke dingen zijn van mij&quot; (video) Vanaf nu is het vakantieboek Nederland heeft Alles van Nicolette van Dam en Bas Smit verkrijgbaar en zij vertellen erover bij Radio 538. "Wat hebben we er hard aan gewerkt en wat zijn we er trots op!", schrijft Nicolette op Instagram. Dit social media platform is dan ook het begin geweest van hun boek. Bas vertelt bij Radio 538 in de video hieronder dat ze veel aan hun Instagramvolgers hebben gehad bij het schrijven van hun boek. Ook hun dochters hebben zich gemengd. De aanleiding van het boek was corona, want men kon even niet meer reizen. Bekijk de Radio 538-video over het boek Nederland heeft Alles hieronder. Bekijk ook Geheim project van Nicolette van Dam duurt al 2 jaar: "Een tipje van de sluier" (video) Bekijk deze video » Nicolette van Dam tijdens haar boeklancering over Peter R. de Vries: "Grootste nachtmerrie" Bekijk deze video »
Show :
Nicolette van Dam over boek Nederland heeft Alles: "Alle leuke dingen zijn van mij" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam over boek Nederland heeft Alles: "Alle leuke dingen zijn van mij" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier