Marieke Elsinga blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun''

Marieke Elsinga blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun''

Dinsdagavond werd Peter R. de Vries na de opnames van RTL Boulevard aangevallen en meerdere keren beschoten. Een shock voor heel Nederland en al helemaal voor zijn collega's die hij vlak daarvoor nog had gezien.

Hartverwarmend
In deze uitzending vertellen de presentatoren dat de steun en hartverwarmende reacties veel kracht hebben gegeven. Na de uitzending waren demissionair minister Ferd Grapperhaus en burgemeester Femke Halsema ook in onze studio. Na afloop stonden zij samen met Peter van der Vorst de pers te woord.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Marieke Elsinga</em> blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun'' Dinsdagavond werd Peter R. de Vries na de opnames van RTL Boulevard aangevallen en meerdere keren beschoten. Een shock voor heel Nederland en al helemaal voor zijn collega's die hij vlak daarvoor nog had gezien. HartverwarmendIn deze uitzending vertellen de presentatoren dat de steun en hartverwarmende reacties veel kracht hebben gegeven. Na de uitzending waren demissionair minister Ferd Grapperhaus en burgemeester Femke Halsema ook in onze studio. Na afloop stonden zij samen met Peter van der Vorst de pers te woord. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Marieke Elsinga blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun''


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV