Bas Nijhuis vraagt vriendin op spectaculaire wijze ten huwelijk (video)

Bas Nijhuis vraagt vriendin op spectaculaire wijze ten huwelijk (video)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft zijn vriendin Chantal Koebrugge ten huwelijk gevraagd. Dat deed hij op een bijzondere manier.

<em>Bas Nijhuis</em> vraagt vriendin op spectaculaire wijze ten huwelijk (video) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft zijn vriendin Chantal Koebrugge ten huwelijk gevraagd. Dat deed hij op een bijzondere manier. Rode loperDie middag werd Chantal al opgehaald door een helikopter. De landing vindt plaats bij Slot Zeist, aan het einde van een rode loper. ''Ja Chantal volgens mij hou je hier niet van,'' begint Bas. ''Maar ik ben stapelgek op je, dus wil je met me trouwen?'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rode loper
Die middag werd Chantal al opgehaald door een helikopter. De landing vindt plaats bij Slot Zeist, aan het einde van een rode loper. ''Ja Chantal volgens mij hou je hier niet van,'' begint Bas. ''Maar ik ben stapelgek op je, dus wil je met me trouwen?''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bas Nijhuis vraagt vriendin op spectaculaire wijze ten huwelijk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV