Marcel van Roosmalen over oorlog met België: "Dan hebben we niets aan Jan Boskamp"

Marcel van Roosmalen over oorlog met België: "Dan hebben we niets aan Jan Boskamp"

Marcel van Roosmalen besloot de uitschakeling van België er donderdag nog even goed in te wrijven in De Oranjezomer. De columnist ziet dat de Belgen altijd naar de grote broer - lees: Nederland - kijken voor bevestiging. Het helpt daarbij dat Nederlandse analisten als Jan Boskamp de Belgen naar de mond praten.

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> over oorlog met België: &quot;Dan hebben we niets aan <em>Jan Boskamp</em>&quot; Marcel van Roosmalen besloot de uitschakeling van België er donderdag nog even goed in te wrijven in De Oranjezomer. De columnist ziet dat de Belgen altijd naar de grote broer - lees: Nederland - kijken voor bevestiging. Het helpt daarbij dat Nederlandse analisten als Jan Boskamp de Belgen naar de mond praten. Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Oorlog"Als we ooit in oorlog komen met België, en waarom ook niet, dan hebben we aan Jan Boskamp helemaal niets," aldus Van Roosmalen. Hij denkt dat Boskamp ook dan gewoon aan beide kanten van de grens zijn dikke boterham blijft beleggen. Vervolgens brandt Van Roosmalen de zogenaamde "gouden generatie", de competitie en het algemene niveau van de Belgen nog even helemaal af. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oorlog
"Als we ooit in oorlog komen met België, en waarom ook niet, dan hebben we aan Jan Boskamp helemaal niets," aldus Van Roosmalen. Hij denkt dat Boskamp ook dan gewoon aan beide kanten van de grens zijn dikke boterham blijft beleggen. Vervolgens brandt Van Roosmalen de zogenaamde "gouden generatie", de competitie en het algemene niveau van de Belgen nog even helemaal af.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen over oorlog met België: "Dan hebben we niets aan Jan Boskamp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier