Thierry Baudet over zijn snor: "Hij is leuk hé?!" (Humberto)

Thierry Baudet over zijn snor: "Hij is leuk hé?!" (Humberto)

Jaïr Ferweda is op bezoek in Den Haag om een aantal politici aan de tand te voelen. Nu de coronabesmettingen weer oplopen, vraagt hij aan hen of we niet te snel versoepelt hebben een aantal weken geleden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 8 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> over zijn snor: &quot;Hij is leuk hé?!&quot; (Humberto) Jaïr Ferweda is op bezoek in Den Haag om een aantal politici aan de tand te voelen. Nu de coronabesmettingen weer oplopen, vraagt hij aan hen of we niet te snel versoepelt hebben een aantal weken geleden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 8 juli terugkijken bij Gids.tv. Baudet en zijn nieuwe snorVolgens Thierry Baudet is er niets aan de hand en laten mensen zich vooral erg bang maken. Jaïr kan het niet laten om hem te vragen over zijn nieuwe look, namelijk zijn bijzondere snor. Thierry reageert lachend en zegt: "Ja leuk is hij hé?!" Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet over zijn snor: "Hij is leuk hé?!" (Humberto)

Baudet en zijn nieuwe snor
Volgens Thierry Baudet is er niets aan de hand en laten mensen zich vooral erg bang maken. Jaïr kan het niet laten om hem te vragen over zijn nieuwe look, namelijk zijn bijzondere snor. Thierry reageert lachend en zegt: "Ja leuk is hij hé?!"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet over zijn snor: "Hij is leuk hé?!" (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier