Caroline van B&B Vol Liefde: "Ik zie deze beelden voor het eerst!" (Humberto)

Caroline van B&B Vol Liefde: "Ik zie deze beelden voor het eerst!" (Humberto)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 8 juli terugkijken bij Gids.tv.

Caroline van <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ik zie deze beelden voor het eerst!&quot; (Humberto) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 8 juli terugkijken bij Gids.tv. In 'B&B Vol Liefde' helpt Art Rooijakkers zes singles met een Bed & Breakfast in het buitenland in hun zoektocht naar de ware liefde. Hij schoof, samen met kandidaat Caroline, aan bij Humberto. Caroline vertelt over haar reis naar een eigen B&B en hoe de liefde ontbrak. Ze krijgt wat beelden te zien uit het programma die ook nieuw voor haar zijn. Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Caroline van B&B Vol Liefde: "Ik zie deze beelden voor het eerst!" (Humberto)

In 'B&B Vol Liefde' helpt Art Rooijakkers zes singles met een Bed & Breakfast in het buitenland in hun zoektocht naar de ware liefde. Hij schoof, samen met kandidaat Caroline, aan bij Humberto. Caroline vertelt over haar reis naar een eigen B&B en hoe de liefde ontbrak. Ze krijgt wat beelden te zien uit het programma die ook nieuw voor haar zijn.

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Caroline van B&B Vol Liefde: "Ik zie deze beelden voor het eerst!" (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier