Bijzondere samenwerking: Gerard Joling en Donnie - Dit Is De Tijd (video)

Bijzondere samenwerking: Gerard Joling en Donnie - Dit Is De Tijd (video)

Het Nederlandse muzieklandschap heeft er weer een iconisch duo bij, want Donnie en Gerard Joling hebben samen een nieuwe single gemaakt. Vanmorgen waren de heren te gast bij Radio 538 om te vertellen over de samenwerking. Frank Dane vergeleek het nummer toen met de muziekstijl van Bruno Mars.

Bekijk de video van Dit Is De Tijd hieronder.

<em>Bijzondere samenwerking</em>: Gerard Joling en Donnie - Dit Is De Tijd (video) Het Nederlandse muzieklandschap heeft er weer een iconisch duo bij, want Donnie en Gerard Joling hebben samen een nieuwe single gemaakt. Vanmorgen waren de heren te gast bij Radio 538 om te vertellen over de samenwerking. Frank Dane vergeleek het nummer toen met de muziekstijl van Bruno Mars. Bekijk de video van Dit Is De Tijd hieronder. Bekijk ook Frans Duijts en Donnie pakken gouden plaat met nummer 'Frans Duits' (video) Bekijk deze video » Frans Duijts en Donnie reageren op gouden plaat: ''We zijn vrienden!'' Bekijk deze video »
Muziek :
Bijzondere samenwerking: Gerard Joling en Donnie - Dit Is De Tijd (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere samenwerking: Gerard Joling en Donnie - Dit Is De Tijd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier