Live stream Tour de France etappe 13 (Nîmes – Carcassonne)

Live stream Tour de France etappe 13 (Nîmes – Carcassonne)

Kijk donderdag 8 juli vanaf 13.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 13 via de livestream hierboven.

In de dertiende etappe van de Tour de France, die het peloton op vrijdag 9 juli van Nîmes naar Carcassonne voert, liggen er opnieuw kansen voor de sprinters om punten te pakken.

Het routeprofiel

De dertiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 9 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 13 (<em>Nîmes – Carcassonne</em>) Kijk donderdag 8 juli vanaf 13.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 13 via de livestream hierboven. In de dertiende etappe van de Tour de France, die het peloton op vrijdag 9 juli van Nîmes naar Carcassonne voert, liggen er opnieuw kansen voor de sprinters om punten te pakken. Het routeprofiel De dertiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 9 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 10: Mark Cavendish onverslaanbaar in groen Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 11: Chapeau voor Wout van Aert! Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 13 (Nîmes – Carcassonne)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 13 (Nîmes – Carcassonne) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV