Kijk LIVE naar persconferentie 9 juli van Rutte en De Jonge: extra maatregelen?

Kijk LIVE naar persconferentie 9 juli van Rutte en De Jonge: extra maatregelen?

Terugkijken: persconferentie 9 juli door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de extra maatregelen.

Kijk hierboven op vrijdag 9 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Moeten we ons zo kort na de versoepelingen tóch weer opmaken voor nieuwe coronamaatregelen? Op vrijdag 9 juli zullen demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge een nieuwe corona-persconferentie geven.

Besmettingen
Ondanks een goedlopende vaccinatiecampagne en het invoeren van Testen voor Toegang lopen de besmettingscijfers in Nederland al enkele dagen schrikbarend snel op. En dus ziet de overheid zich hoogstwaarschijnlijk genoodzaakt om weer in te grijpen. De besmettingscijfers hebben wellicht ernstige gevolgen voor de festivalzomer en het uitgaansleven.

Kijk hierboven op vrijdag 9 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 18 juni, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 9 juli</em> van Rutte en De Jonge: extra maatregelen? Terugkijken: persconferentie 9 juli door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de extra maatregelen. Kijk hierboven op vrijdag 9 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Moeten we ons zo kort na de versoepelingen tóch weer opmaken voor nieuwe coronamaatregelen? Op vrijdag 9 juli zullen demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge een nieuwe corona-persconferentie geven. BesmettingenOndanks een goedlopende vaccinatiecampagne en het invoeren van Testen voor Toegang lopen de besmettingscijfers in Nederland al enkele dagen schrikbarend snel op. En dus ziet de overheid zich hoogstwaarschijnlijk genoodzaakt om weer in te grijpen. De besmettingscijfers hebben wellicht ernstige gevolgen voor de festivalzomer en het uitgaansleven. Kijk hierboven op vrijdag 9 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 18 juni, terugkijken. Bekijk ook Video: 'Mark Rutte en Sigrid Kaag schrijven samen aanzet regeerakkoord' Bekijk deze video » Mark Rutte over Peter R. de Vries: "Lieve, krachtige misdaadbestrijder" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 9 juli van Rutte en De Jonge: extra maatregelen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 9 juli van Rutte en De Jonge: extra maatregelen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV