Schitterende beelden: Duizenden witte rozen op de Dam voor Peter R. de Vries

Schitterende beelden: Duizenden witte rozen op de Dam voor Peter R. de Vries

Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam zijn al meer dan vierduizend witte rozen neergelegd voor Peter R de Vries. De misdaadverslaggever is momenteel aan het vechten voor zijn leven in het ziekenhuis, nadat hij eerder deze week werd neergeschoten in Amsterdam. Waarom Peter R. de Vries werd neergeschoten is nog niet duidelijk, veel mensen denken dat het komt door zijn betrokkenheid bij het Marengo proces.

Tekst gaat verder onder de video.

Schitterende beelden: Duizenden <em>witte rozen</em> op de Dam voor <em>Peter R. de Vries</em> Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam zijn al meer dan vierduizend witte rozen neergelegd voor Peter R de Vries. De misdaadverslaggever is momenteel aan het vechten voor zijn leven in het ziekenhuis, nadat hij eerder deze week werd neergeschoten in Amsterdam. Waarom Peter R. de Vries werd neergeschoten is nog niet duidelijk, veel mensen denken dat het komt door zijn betrokkenheid bij het Marengo proces. Tekst gaat verder onder de video. SteunbetuigingDe witte rozen zijn afkomstig van een groep burgers die zich zorgen maken over 'de structurele naïeve opstelling vanuit de overheid tegenover de zware criminaliteit'. Een familielid van Nabil B., kroongetuige in het Marengo proces heeft ook haar steun uitgesproken voor de bloemenactie. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Glennis Grace emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik ben meteen naar huis gegaan" Bekijk deze video » Op1 gemist? Familie Peter R. de Vries geeft verklaring Bekijk deze video » Buurtbewoners Delano G.: "Peter R. de Vries moet je gewoon met rust laten!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steunbetuiging
De witte rozen zijn afkomstig van een groep burgers die zich zorgen maken over 'de structurele naïeve opstelling vanuit de overheid tegenover de zware criminaliteit'. Een familielid van Nabil B., kroongetuige in het Marengo proces heeft ook haar steun uitgesproken voor de bloemenactie.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schitterende beelden: Duizenden witte rozen op de Dam voor Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV