Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix

In Sweet Girl heeft een gebroken man (Jason Momoa) beloofd ervoor te zorgen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw hun straf niet ontlopen. Tegelijkertijd moet hij de enige familie die hij nog heeft beschermen, zijn dochter Isabela Merced.

Sweet Girl is vanaf 20 augustus exclusief te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer van Sweet Girl.

Bekijk de trailer van <em>Sweet Girl</em>: vanaf 20 augustus te zien op Netflix In Sweet Girl heeft een gebroken man (Jason Momoa) beloofd ervoor te zorgen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw hun straf niet ontlopen. Tegelijkertijd moet hij de enige familie die hij nog heeft beschermen, zijn dochter Isabela Merced. Sweet Girl is vanaf 20 augustus exclusief te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer van Sweet Girl. Bekijk deze trailer Bekijk de trailer: How to Sell Drugs Online (Fast) derde seizoen 27 juli op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van My Unorthodox Life: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier