Zien: Politie in Haïti jaagt op moordenaars president Jovenel Moïs

Zien: Politie in Haïti jaagt op moordenaars president Jovenel Moïs

In Haïti jaagt de politie op een groepje mannen dat wordt verdacht van de moord op Jovenel Moïs, de president van Haïti. Woensdagnacht stormde een groep mensen hete huis van de president binnen, waarna hij werd doodgeschoten. Zijn vrouw raakte gewond en ligt in het ziekenhuis. Een deel van de verdachte is nog op vrije voeten en wordt door de politie op het eiland gezocht.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

Zien: Politie in <em>Haïti</em> jaagt op <em>moordenaars</em> president Jovenel Moïs In Haïti jaagt de politie op een groepje mannen dat wordt verdacht van de moord op Jovenel Moïs, de president van Haïti. Woensdagnacht stormde een groep mensen hete huis van de president binnen, waarna hij werd doodgeschoten. Zijn vrouw raakte gewond en ligt in het ziekenhuis. Een deel van de verdachte is nog op vrije voeten en wordt door de politie op het eiland gezocht. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook Donald Trump klaagt sociale media-platformen aan: "Hij mist Twitter" (video) Bekijk deze video » Video: Straaljagerpiloten onderbreken persconferentie in Litouwen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie in Haïti jaagt op moordenaars president Jovenel Moïs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier