Bekijk de trailer: The Witcher seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix

Bekijk de trailer: The Witcher seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix

Seizoen 1 van The Witcher nog niet gezien? Bekijk hier de serierecensie van The Witcher om te kijken of de serie wat voor jou is.

Maak je klaar voor weer een seizoen vol magische krachten, gevechten en monsterjagers. The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december te zien op Netflix. In dit seizoen kun je nog meer van de diepe mythologie van de Witchers verwachten. Ook zien we nog een stuk meer monsterjagers dan in seizoen 1.

Bekijk de trailer van The Witcher seizoen 2 hieronder.

Bekijk de trailer: <em>The Witcher</em> seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix Seizoen 1 van The Witcher nog niet gezien? Bekijk hier de serierecensie van The Witcher om te kijken of de serie wat voor jou is. Maak je klaar voor weer een seizoen vol magische krachten, gevechten en monsterjagers. The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december te zien op Netflix. In dit seizoen kun je nog meer van de diepe mythologie van de Witchers verwachten. Ook zien we nog een stuk meer monsterjagers dan in seizoen 1. Bekijk de trailer van The Witcher seizoen 2 hieronder. Bekijk ook Ryanne van Dorst geeft les: The Witcher voor dummies Bekijk deze video » Making The Witcher te zien bij Netflix: bekijk trailer van blik achter de schermen Bekijk deze video » The Witcher: bekijk hier de leukste bloopers van het eerste seizoen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer: The Witcher seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: The Witcher seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier