Marion koopmans in Op1 over foutlopen Testen voor Toegang: "Daarmee haal je vangnet weg"

Marion koopmans in Op1 over foutlopen Testen voor Toegang: "Daarmee haal je vangnet weg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 juli terugkijken bij Gids.tv.

Marion koopmans in <em>Op1</em> over foutlopen <em>Testen voor Toegang</em>: &quot;Daarmee haal je vangnet weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 juli terugkijken bij Gids.tv. Er is een enorme stijging van besmettingen ontstaan de afgelopen tijd, dat resulteert in extra maatregelen. Marion Koopmans laat weten dat de clusters vooral uit disco's en clubs komen. Ook is er het een en ander foutgelopen bij het Testen voor Toegang. Terwijl dat er juist voor moest zorgen dat de besmette personen eruit gepikt werden: "Daarmee haal je een vangnet weg", aldus koopmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion koopmans in Op1 over foutlopen Testen voor Toegang: "Daarmee haal je vangnet weg"

Er is een enorme stijging van besmettingen ontstaan de afgelopen tijd, dat resulteert in extra maatregelen. Marion Koopmans laat weten dat de clusters vooral uit disco's en clubs komen. Ook is er het een en ander foutgelopen bij het Testen voor Toegang. Terwijl dat er juist voor moest zorgen dat de besmette personen eruit gepikt werden: "Daarmee haal je een vangnet weg", aldus koopmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marion koopmans in Op1 over foutlopen Testen voor Toegang: "Daarmee haal je vangnet weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV