Xander van der Wulp in Op1: "Je kan dit het kabinet wel verwijten"

Xander van der Wulp in Op1: "Je kan dit het kabinet wel verwijten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Xander van der Wulp</em> in <em>Op1</em>: &quot;Je kan dit het kabinet wel verwijten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 juli terugkijken bij Gids.tv. Testen voor Toegang is foutgelopen, het hele 'dansen met Janssen'-concept was niet waterdicht en dat heeft er allemaal voor gezorgd dat de besmettingscijfers nu omhoog schieten. Xander van der Wulp reageert: "je kan dit het kabinet wel verwijten." Hij is van mening dat er geen waterdicht plan lag voordat de versoepelingen erdoor kwamen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Xander van der Wulp in Op1: "Je kan dit het kabinet wel verwijten"

Testen voor Toegang is foutgelopen, het hele 'dansen met Janssen'-concept was niet waterdicht en dat heeft er allemaal voor gezorgd dat de besmettingscijfers nu omhoog schieten. Xander van der Wulp reageert: "je kan dit het kabinet wel verwijten." Hij is van mening dat er geen waterdicht plan lag voordat de versoepelingen erdoor kwamen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Xander van der Wulp in Op1: "Je kan dit het kabinet wel verwijten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier