Johan Derksen onder Angela de Jong in lijst invloedrijke mediamensen: ''Dan wil ik er niet op''

Johan Derksen onder Angela de Jong in lijst invloedrijke mediamensen: ''Dan wil ik er niet op''

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> onder <em>Angela de Jong</em> in lijst invloedrijke mediamensen: ''Dan wil ik er niet op'' Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de media is uitgekomen. Johan Derksen staat op nummer 23, onder Angela de Jong en Peter van der Vorst maar boven Humberto Tan en Wilfred Genee. ''Dan wil ik niet op die lijst,'' reageert hij. ''Wie maakt dan zo'n lijst?'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de media is uitgekomen. Johan Derksen staat op nummer 23, onder Angela de Jong en Peter van der Vorst maar boven Humberto Tan en Wilfred Genee. ''Dan wil ik niet op die lijst,'' reageert hij. ''Wie maakt dan zo'n lijst?''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen onder Angela de Jong in lijst invloedrijke mediamensen: ''Dan wil ik er niet op'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier