Live stream Tour de France etappe 14 (Carcassonne – Quillan)

Live stream Tour de France etappe 14 (Carcassonne – Quillan)

Kijk zaterdag 10 juli vanaf 13.40 uur LIVE naar Tour de France etappe 14 via de livestream hierboven.

De veertiende etappe van de Tour de France staat voor de deur. Op zaterdag 10 juli vertrekt het peleton uit Carcassonne en gaan we door de heuvels naar finishplaats Quillan.

Het routeprofiel

Bron: ANP Graphics

De veertiende etappe van de Tour de France 2021 is op zaterdag 10 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 14 (<em>Carcassonne – Quillan</em>) Kijk zaterdag 10 juli vanaf 13.40 uur LIVE naar Tour de France etappe 14 via de livestream hierboven. De veertiende etappe van de Tour de France staat voor de deur. Op zaterdag 10 juli vertrekt het peleton uit Carcassonne en gaan we door de heuvels naar finishplaats Quillan. Het routeprofiel Bron: ANP Graphics De veertiende etappe van de Tour de France 2021 is op zaterdag 10 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Spectaculaire beelden: Mark Cavendish evenaart record van Merckx na ritzege Tour de France Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 13: Grootmeester Cavendish doet het weer Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 14 (Carcassonne – Quillan)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 14 (Carcassonne – Quillan) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier