ZIEN: Jason Momoa in nieuwe actie- en dramafilm Sweet Girl met muziek van Guns N' Roses

ZIEN: Jason Momoa in nieuwe actie- en dramafilm Sweet Girl met muziek van Guns N' Roses

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de actiefilm Sweet Girl. Fans van de 41-jarige Jason Momoa kunnen hun hart ophalen, want de acteur komt naar steamingdienst Netflix in een nieuwe actiefilm waar wraak in hoofdletters staat geschreven. Bekijk hieronder de trailer van de film Sweet Girl.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: Jason Momoa in nieuwe actie- en dramafilm <em>Sweet Girl</em> met muziek van <em>Guns N' Roses</em> Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de actiefilm Sweet Girl. Fans van de 41-jarige Jason Momoa kunnen hun hart ophalen, want de acteur komt naar steamingdienst Netflix in een nieuwe actiefilm waar wraak in hoofdletters staat geschreven. Bekijk hieronder de trailer van de film Sweet Girl. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalHet verhaal gaat over Ray Cooper (gespeeld door Jason Momoa). Hij is radeloos wanneer zijn vrouw gedood wordt. Hij wil gerechtigheid voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw. Ondertussen probeert hij het enige gezinslid dat hij nog heeft te beschermen, zijn dochter Rachel (Isabela Merced). Vanaf 20 augustus 2021 is de film Sweet Girl te streamen op Netflix. Trailer: Blood Red Sky, vanaf 23 juli op Netflix Bekijk deze video » ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller Beckett met Tenet-acteur John David Washington Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: Jason Momoa in nieuwe actie- en dramafilm Sweet Girl met muziek van Guns N' Roses

Het verhaal
Het verhaal gaat over Ray Cooper (gespeeld door Jason Momoa). Hij is radeloos wanneer zijn vrouw gedood wordt. Hij wil gerechtigheid voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw. Ondertussen probeert hij het enige gezinslid dat hij nog heeft te beschermen, zijn dochter Rachel (Isabela Merced).

Vanaf 20 augustus 2021 is de film Sweet Girl te streamen op Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Jason Momoa in nieuwe actie- en dramafilm Sweet Girl met muziek van Guns N' Roses of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier