Humberto gemist? Frank Lammers maakte een speelfilm in zeven dagen

Humberto gemist? Frank Lammers maakte een speelfilm in zeven dagen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv.

Frank Lammers bedacht midden in de pandemie de film Groeten van Gerri. De opnames duurden zeven dagen. Bij Humberto vertelt hij hoe dat is gegaan.

<em>Humberto</em> gemist? Frank Lammers maakte een speelfilm in zeven dagen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv. Frank Lammers bedacht midden in de pandemie de film Groeten van Gerri. De opnames duurden zeven dagen. Bij Humberto vertelt hij hoe dat is gegaan. Twee maanden''We hebben ons kapot gelachen tijdens de opnames,'' vertelt hij. ''Ik heb vorig jaar die film gemaakt omdat iedereen toen aan het zeuren was dat niets kon. Toen dacht ik, dat zullen we nog wel eens zien. We hebben de film in twee maanden uit de grond gestampt. Nu hebben we er nog één gemaakt.'' Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Midden in coronatijd bedacht Frank Lammers de film Groeten van Gerri, waarin een scheikundeleraar wereldberoemd wordt nadat hij lesgeeft in een witte onderbroek. Nu is Gerri terug en besluit hij mee te werken aan een realityprogramma.
Talkshow :
Humberto gemist? Frank Lammers maakte een speelfilm in zeven dagen

Twee maanden
''We hebben ons kapot gelachen tijdens de opnames,'' vertelt hij. ''Ik heb vorig jaar die film gemaakt omdat iedereen toen aan het zeuren was dat niets kon. Toen dacht ik, dat zullen we nog wel eens zien. We hebben de film in twee maanden uit de grond gestampt. Nu hebben we er nog één gemaakt.''

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Midden in coronatijd bedacht Frank Lammers de film Groeten van Gerri, waarin een scheikundeleraar wereldberoemd wordt nadat hij lesgeeft in een witte onderbroek. Nu is Gerri terug en besluit hij mee te werken aan een realityprogramma.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Frank Lammers maakte een speelfilm in zeven dagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier