Terugkijken: UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor (zondag 11 juli)

Terugkijken: UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor (zondag 11 juli)

Terugkijken: <em>UFC 264</em> met <em>Dustin Poirier - Conor McGregor</em> (zondag 11 juli) Kijk hier het hele event UFC 264 met Poirier - McGregor terug. In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli staat er weer een UFC-evenement op het programma. Hoogtepunt van UFC 264 is de clash tussen Dustin Poirier en Conor McGregor. Het event is te zien op SBS9, via KIJK.nl en de livestream hierboven. Fight card Sean O'Malley vs. Kris Moutinho Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya Tai Tuivasa vs. Greg Hardy Gilbert Burns vs. Stephen Thompson Dustin Poirier vs. Conor McGregor UFC 264 is in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli vanaf 04.00 uur live te zien op KIJK.nl, SBS9 en bovenstaande livestream. De hoogtepunten zijn zondag te zien op Gids.tv. Bekijk ook UFC 257: Conor McGregor loopt op krukken en treft Dustin Poirier backstage Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: UFC 258 (met onder meer Usman vs. Burns) Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor (zondag 11 juli)

Kijk hier het hele event UFC 264 met Poirier - McGregor terug.

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli staat er weer een UFC-evenement op het programma. Hoogtepunt van UFC 264 is de clash tussen Dustin Poirier en Conor McGregor. Het event is te zien op SBS9, via KIJK.nl en de livestream hierboven.

Fight card

  • Sean O'Malley vs. Kris Moutinho
  • Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya
  • Tai Tuivasa vs. Greg Hardy
  • Gilbert Burns vs. Stephen Thompson
  • Dustin Poirier vs. Conor McGregor

UFC 264 is in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli vanaf 04.00 uur live te zien op KIJK.nl, SBS9 en bovenstaande livestream. De hoogtepunten zijn zondag te zien op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor (zondag 11 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier