Zien: Ashleigh Barty verslaat Karolina Pliskova in de Wimbledon finale

Zien: Ashleigh Barty verslaat Karolina Pliskova in de Wimbledon finale

Ashleigh Barty verslaat haar tegenstander Karolina Pliskova in de finale van Wimbledon. De Australische is de eerste die na vijftig jaar het toernooi wint met Aboriginal-achtergrond. De setstanden waren 6-3, 6-7(4) en 6-3. Met de winst is de 25-jarige tennister de nummer 1 van de wereld onder de vrouwen.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Zien: <em>Ashleigh Barty</em> verslaat Karolina Pliskova in de <em>Wimbledon</em> finale Ashleigh Barty verslaat haar tegenstander Karolina Pliskova in de finale van Wimbledon. De Australische is de eerste die na vijftig jaar het toernooi wint met Aboriginal-achtergrond. De setstanden waren 6-3, 6-7(4) en 6-3. Met de winst is de 25-jarige tennister de nummer 1 van de wereld onder de vrouwen. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Samenvatting Roger Federer - Lorenzo Sonego (achtste finale Wimbledon) Bekijk deze video » Video: Novak Djokovic probleemloos door naar de laatste acht op Wimbledon Bekijk deze video » Samenvatting: Roger Federer uitgeschakeld op Wimbledon door Hubert Hurkacz Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: Ashleigh Barty verslaat Karolina Pliskova in de Wimbledon finale


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ashleigh Barty verslaat Karolina Pliskova in de Wimbledon finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV