Video: Dit zijn de uitkomsten van het vernietigende CDA-verkiezingsrapport

Video: Dit zijn de uitkomsten van het vernietigende CDA-verkiezingsrapport

Het is hommeles bij het CDA. Na een rommelige lijstrekkersverkiezing en tegenvallende verkiezingsuitslagen stormt de partij af op haar eigen ondergang. Dat zijn de algemene conclusie die een evaluatiecommissie onder leiding van Liesbeth Spies. Het landelijk partijbestuur van het CDA heeft besloten om op te stappen naar aanleiding van het rapport.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit zijn de <em>uitkomsten</em> van het vernietigende <em>CDA-verkiezingsrapport</em> Het is hommeles bij het CDA. Na een rommelige lijstrekkersverkiezing en tegenvallende verkiezingsuitslagen stormt de partij af op haar eigen ondergang. Dat zijn de algemene conclusie die een evaluatiecommissie onder leiding van Liesbeth Spies. Het landelijk partijbestuur van het CDA heeft besloten om op te stappen naar aanleiding van het rapport. Tekst gaat verder onder de video. Resultaten verkiezingsrapportDe campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen was te onduidelijk concludeerde Spies en haar collega in het rapport. Ook is er niet genoeg aandacht besteed aan de eigen kernwaarden van de politieke partij uit Den Haag. De commissie concludeert in het kort: "Het CDA heeft deze verkiezingen van zichzelf verloren.” Bekijk de video van WNL hierboven. Bekijk ook Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest" Bekijk deze video » Video: wie heeft memo Pieter Omtzigt gelekt? Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Dit zijn de uitkomsten van het vernietigende CDA-verkiezingsrapport

Resultaten verkiezingsrapport
De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen was te onduidelijk concludeerde Spies en haar collega in het rapport. Ook is er niet genoeg aandacht besteed aan de eigen kernwaarden van de politieke partij uit Den Haag. De commissie concludeert in het kort: "Het CDA heeft deze verkiezingen van zichzelf verloren.”

Bekijk de video van WNL hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit zijn de uitkomsten van het vernietigende CDA-verkiezingsrapport of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier