Video: Met dit ruimteschip gaat zakenman Richard Branson de ruimte in

Video: Met dit ruimteschip gaat zakenman Richard Branson de ruimte in

De Amerikaanse zakenman Richard Branson gaat aankomende zondag een ruimtereis maken met zijn eigen bedrijf Virgin Galactic. Branson gaat samen met twee piloten en drie medewerkers van het bedrijf een testvlucht maken. Ruimtevaartdeskundige Joris Melkert vertelt hoe de vlucht zal verlopen en dat is niet geheel risicoloos.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Video: Met dit <em>ruimteschip</em> gaat zakenman <em>Richard Branson</em> de ruimte in De Amerikaanse zakenman Richard Branson gaat aankomende zondag een ruimtereis maken met zijn eigen bedrijf Virgin Galactic. Branson gaat samen met twee piloten en drie medewerkers van het bedrijf een testvlucht maken. Ruimtevaartdeskundige Joris Melkert vertelt hoe de vlucht zal verlopen en dat is niet geheel risicoloos. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar lancering SpaceX-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei) Bekijk deze video » Zien: Miljardair Richard Branson wil met dit ruimteschip de commerciële ruimtevaart verzorgen (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Met dit ruimteschip gaat zakenman Richard Branson de ruimte in


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Met dit ruimteschip gaat zakenman Richard Branson de ruimte in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV