BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Mr. Weazley treedt op met 'Peaches'

BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Mr. Weazley treedt op met 'Peaches'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAT ME van zaterdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME terugkijken bij Gids.tv.

De band Mr. Weazley verschijnt op het podium van BEAT ME: The Five Knock-Outs en zingen hun versie van Justin Biebers ‘Peaches’. Klinkt het net zo goed als het origineel?

<em>BEAT ME: The Five Knock-Outs</em> gemist? <em>Mr. Weazley</em> treedt op met 'Peaches' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAT ME van zaterdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME terugkijken bij Gids.tv. De band Mr. Weazley verschijnt op het podium van BEAT ME: The Five Knock-Outs en zingen hun versie van Justin Biebers ‘Peaches’. Klinkt het net zo goed als het origineel? Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Mr. Weazley treedt op met 'Peaches' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier