Trailer: Toscaanse Bruiloft zondag te zien bij NPO 3

Trailer: Toscaanse Bruiloft zondag te zien bij NPO 3

Sanne (Sophie van Oers) is weddingplanner en runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio in het prachtige Toscane. Hier komen mensen samen om het leven en de liefde te vieren. Het hoogtepunt van ieders bezoek is natuurlijk de ultieme Toscaanse Bruiloft. In de film spelen onder anderen: Sophie van Oers, Jan Kooijman, Simone Kleinsma en Lieke van Lexmond. Bekijk de trailer van Toscaanse Bruiloft hieronder.

Toscaanse Bruiloft is vanavond, zondag 11 juli, om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt Toscaanse Bruiloft streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>Toscaanse Bruiloft</em> zondag te zien bij NPO 3 Sanne (Sophie van Oers) is weddingplanner en runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio in het prachtige Toscane. Hier komen mensen samen om het leven en de liefde te vieren. Het hoogtepunt van ieders bezoek is natuurlijk de ultieme Toscaanse Bruiloft. In de film spelen onder anderen: Sophie van Oers, Jan Kooijman, Simone Kleinsma en Lieke van Lexmond. Bekijk de trailer van Toscaanse Bruiloft hieronder. Toscaanse Bruiloft is vanavond, zondag 11 juli, om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt Toscaanse Bruiloft streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Trailer: Animatieserie van Marvel Studios What If...? vanaf 11 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer: The Witcher seizoen 2 vanaf 17 december op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Toscaanse Bruiloft zondag te zien bij NPO 3

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV