ZIEN: Lionel Messi uit z'n dak na overwinning tijdens Copa América

ZIEN: Lionel Messi uit z'n dak na overwinning tijdens Copa América

Lionel Messi heeft nu eindelijk een grote prijs gewonnen met het Argentijnse voetbalelftal. Voor het eerst in bijna dertig jaar won hij met Argentinië Copa América, de strijd om het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor landenteams. Bekijk de vrolijke beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Lionel Messi</em> uit z'n dak na overwinning tijdens <em>Copa América</em> Lionel Messi heeft nu eindelijk een grote prijs gewonnen met het Argentijnse voetbalelftal. Voor het eerst in bijna dertig jaar won hij met Argentinië Copa América, de strijd om het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor landenteams. Bekijk de vrolijke beelden hieronder. Lees verder onder de video. HoofdprijsIn het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro werd zaterdag 11 juli Brazilië met 1-0 verslagen door Argentinië. Voor de 34-jarige Messi was het de eerste hoofdprijs met het Argentijnse elftal. Hij gaat uit z'n dak in de video hierboven. Bekijk ook Samenvatting Bolivia - Argentinië (Copa América) Bekijk deze video » Hilarische video: Amateurclub SV Dalfsen hoopt op transfer Lionel Messi Bekijk deze video »
Voetbal :
ZIEN: Lionel Messi uit z'n dak na overwinning tijdens Copa América

Hoofdprijs
In het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro werd zaterdag 11 juli Brazilië met 1-0 verslagen door Argentinië. Voor de 34-jarige Messi was het de eerste hoofdprijs met het Argentijnse elftal. Hij gaat uit z'n dak in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Lionel Messi uit z'n dak na overwinning tijdens Copa América of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier