Maan is trots op duet met Tino Martin: "Toen nodigde de beste man me ineens uit" (video)

Maan is trots op duet met Tino Martin: "Toen nodigde de beste man me ineens uit" (video)

Zangeres Maan en Tino Martin hebben samen een duet uitgebracht. Het nummer Elke Meter Kan De Laatste Zijn valt erg in de smaak bij de luisteraars. Op YouTube schreef een luisteraar dat ze direct moest denken aan Peter R. de Vries, die momenteel voor zijn leven vecht. Bekijk een fragment van het nummer hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Maan</em> is trots op duet met <em>Tino Martin</em>: &quot;Toen nodigde de beste man me ineens uit&quot; (video) Zangeres Maan en Tino Martin hebben samen een duet uitgebracht. Het nummer Elke Meter Kan De Laatste Zijn valt erg in de smaak bij de luisteraars. Op YouTube schreef een luisteraar dat ze direct moest denken aan Peter R. de Vries, die momenteel voor zijn leven vecht. Bekijk een fragment van het nummer hieronder. Lees verder onder de video. Trotse MaanDe zangeres is heel blij dat ze met Tino een nummer mocht zingen. Ze schrijft op Instagram: "JA JA!!! Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik dus dikke fan van Tino Martin. Niks lekkerders dan kneiter hard meezingen in de kroeg, in de keuken, tijdens de was, scheurend op de fiets. Maakt me mega vrolijk en toen, lieve mensen, nodigde de beste man me ineens uit voor een duet. Bij deze: onze versie van Elke Meter Kan De Laatste Zijn. Nu op youtube te zien." Bekijk ook Tino Martin en Glennis Grace zingen Zonder Jou (korte video) Bekijk deze video » Zien: Tino Martin en Lil' Kleine hebben grootste lol op set Bekijk deze video »

Trotse Maan
De zangeres is heel blij dat ze met Tino een nummer mocht zingen. Ze schrijft op Instagram: "JA JA!!! Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik dus dikke fan van Tino Martin. Niks lekkerders dan kneiter hard meezingen in de kroeg, in de keuken, tijdens de was, scheurend op de fiets. Maakt me mega vrolijk en toen, lieve mensen, nodigde de beste man me ineens uit voor een duet. Bij deze: onze versie van Elke Meter Kan De Laatste Zijn. Nu op youtube te zien."


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maan is trots op duet met Tino Martin: "Toen nodigde de beste man me ineens uit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier