Video: Eerste Disney personage met bril is Mirabel in de film Encanto

Video: Eerste Disney personage met bril is Mirabel in de film Encanto

In de nieuwe Disney-film Encanto draagt de 15-jarige hoofdpersoon, Mirabel, een bril. Ze woont met haar familie in Columbia. De Engelse Lowri, die zelf een bril draagt, hoopt al jaren op een Disney-personage met een bril: "Ik voelde me niet mooi." Bekijk het gesprek met Lowri en de beelden van de film hieronder.

Video: Eerste Disney personage met bril is <em>Mirabel</em> in de film <em>Encanto</em> In de nieuwe Disney-film Encanto draagt de 15-jarige hoofdpersoon, Mirabel, een bril. Ze woont met haar familie in Columbia. De Engelse Lowri, die zelf een bril draagt, hoopt al jaren op een Disney-personage met een bril: "Ik voelde me niet mooi." Bekijk het gesprek met Lowri en de beelden van de film hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer: En toen waren we tijgers vanaf nu op Disney+ Bekijk deze video » Trailer: Animatieserie van Marvel Studios What If...? vanaf 11 augustus op Disney+ Bekijk deze video »
Film :
Video: Eerste Disney personage met bril is Mirabel in de film Encanto


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Eerste Disney personage met bril is Mirabel in de film Encanto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier