Live stream Italië - Engeland (finale EK voetbal)

Live stream Italië - Engeland (finale EK voetbal)

Kijk zondag 11 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Engeland via de livestream hierboven.

Zondag spelen Italië en Engeland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Italië - Engeland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Engeland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Italië - Engeland is zondag 11 juli vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Italië - Engeland</em> (finale EK voetbal) Kijk zondag 11 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Engeland via de livestream hierboven. Zondag spelen Italië en Engeland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Italië - Engeland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Italië - Engeland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Italië - Engeland (finale EK voetbal) Bekijk deze video » Italië - Engeland is zondag 11 juli vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Italië - Engeland (finale EK voetbal)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Italië - Engeland (finale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier