Marcel van Roosmalen snoeihard over De Oranjezomer in Droomparken: "Niemand wil dat"

Marcel van Roosmalen snoeihard over De Oranjezomer in Droomparken: "Niemand wil dat"

Marcel van Roosmalen spaart helemaal niemand in zijn laatste column voor De Oranjezomer in het Slot Zeist. Naast dat hij zijn eigen nest bevuild, ontkomt ook Droomparken er ditmaal niet aan.

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> snoeihard over <em>De Oranjezomer</em> in Droomparken: &quot;Niemand wil dat&quot; Marcel van Roosmalen spaart helemaal niemand in zijn laatste column voor De Oranjezomer in het Slot Zeist. Naast dat hij zijn eigen nest bevuild, ontkomt ook Droomparken er ditmaal niet aan. Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Van der GijpOok de mannen van Veronica Inside en Frits en Barbara Barend worden aangepakt. René van der Gijp complimenteert Van Roosmalen vervolgens met zijn column: "Wil je 'm nog één keer helemaal laten zien? Dit is zijn beste!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Van der Gijp
Ook de mannen van Veronica Inside en Frits en Barbara Barend worden aangepakt. René van der Gijp complimenteert Van Roosmalen vervolgens met zijn column: "Wil je 'm nog één keer helemaal laten zien? Dit is zijn beste!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen snoeihard over De Oranjezomer in Droomparken: "Niemand wil dat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV