Leonardo Bonucci na EK-finale Italië-Engeland: "It's coming to Rome!" (video)

Leonardo Bonucci na EK-finale Italië-Engeland: "It's coming to Rome!" (video)

Het was een zenuwslopende finale EK-finale tussen Italië - Engeland, waarbij Italië na twee minuten al 1-0 achter kwam te staan. De Britten voetbalden met de overtuiging het toernooi te winnen, maar dit liep helaas anders af.

Leonardo Bonucci na <em>EK-finale Italië-Engeland</em>: &quot;It's coming to Rome!&quot; (video) Het was een zenuwslopende finale EK-finale tussen Italië - Engeland, waarbij Italië na twee minuten al 1-0 achter kwam te staan. De Britten voetbalden met de overtuiging het toernooi te winnen, maar dit liep helaas anders af. PenaltiesNa de slechtgenomen penalties waarbij Engeland er maar twee van de vijf scoorde, waren de Italianen degene die zich kampioen mogen noemen. Italiaans voetballer Leonardo Bonucci pakt zijn kans en roept in de camera: "It's coming to Rome!" in plaats van de veelgehoorde tekst van de Engelsen: "It's coming home". Bekijk ook Deze beelden mochten we niet zien van UEFA: supporter bestormt veld tijdens EK-finale Bekijk deze video » Bizarre beelden: Engelse supporters slaan elkaar de hersens in op Wembley Bekijk deze video »
Voetbal :
Leonardo Bonucci na EK-finale Italië-Engeland: "It's coming to Rome!" (video)

Penalties
Na de slechtgenomen penalties waarbij Engeland er maar twee van de vijf scoorde, waren de Italianen degene die zich kampioen mogen noemen. Italiaans voetballer Leonardo Bonucci pakt zijn kans en roept in de camera: "It's coming to Rome!" in plaats van de veelgehoorde tekst van de Engelsen: "It's coming home".


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leonardo Bonucci na EK-finale Italië-Engeland: "It's coming to Rome!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV