Onthulling André Hazes standbeeld: "Tegenover vader aan de bar" (video)

Onthulling André Hazes standbeeld: "Tegenover vader aan de bar" (video)

André Hazes mag eindelijk - op een bijzondere manier - een biertje doen met zijn vader, middels zijn standbeeld in Madame Tussauds. Het beeld van André staat in 'De Gouden Bitterbal', oftewel de kleine bruine kroeg in Madame Tussauds. De zanger staat tegenover zijn vader, die geniet van een biertje aan de bar.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Onthulling <em>André Hazes standbeeld</em>: &quot;Tegenover vader aan de bar&quot; (video) André Hazes mag eindelijk - op een bijzondere manier - een biertje doen met zijn vader, middels zijn standbeeld in Madame Tussauds. Het beeld van André staat in 'De Gouden Bitterbal', oftewel de kleine bruine kroeg in Madame Tussauds. De zanger staat tegenover zijn vader, die geniet van een biertje aan de bar. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: zo staat Monique Westenberg stil bij 70e verjaardag André Hazes Bekijk deze video » Zien: André Hazes en Sarah van Soelen dansen op Grease Lightning Bekijk deze video »
Entertainment :
Onthulling André Hazes standbeeld: "Tegenover vader aan de bar" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onthulling André Hazes standbeeld: "Tegenover vader aan de bar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV