Familie Gillis: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand

Familie Gillis: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand

Peter Gillis is niet zomaar rijk geworden en dat is te zien. Terwijl hij met Nicol op een strandbedje ligt, komt er een verkoper met zonnebrillen en leren bandjes en riemen. Peter wil best een riem kopen, maar absoluut niet voor vijftig euro. Hij biedt een tientje en onderhandelt nog even door.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis</em>: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand Peter Gillis is niet zomaar rijk geworden en dat is te zien. Terwijl hij met Nicol op een strandbedje ligt, komt er een verkoper met zonnebrillen en leren bandjes en riemen. Peter wil best een riem kopen, maar absoluut niet voor vijftig euro. Hij biedt een tientje en onderhandelt nog even door. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Massa is Kassa: Peter Gillis en Nicole maken ruzie om het regenwater Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: 'bruine handgranaat' van Nicol wordt weggespoeld door Peter Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier