Nieuw seizoen De slimste mens: Caroline van der Plas wil vechten met Maarten van Rossem

Nieuw seizoen De slimste mens: Caroline van der Plas wil vechten met Maarten van Rossem

Eindelijk! Vanaf maandag 12 juli, vanavond dus, kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van De slimste mens. Er doet weer een aantal grote namen mee, zoals Najib Amhali, Daphne Deckers, Marc-Marie Huijbregts en Bert Visscher.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>De slimste mens</em>: Caroline van der Plas wil vechten met Maarten van Rossem Eindelijk! Vanaf maandag 12 juli, vanavond dus, kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van De slimste mens. Er doet weer een aantal grote namen mee, zoals Najib Amhali, Daphne Deckers, Marc-Marie Huijbregts en Bert Visscher. Lees verder onder de video. VechtenOok Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging is kandidaat. Zij heeft wel zin om een robbertje te vechten met Maarten van Rossem - in spreekwoordelijke zijn, uiteraard. Een aantal andere kandidaten kijkt ook uit naar - en een beetje op tegen - hun deelname aan De slimste mens. Bekijk de video van de kandidaten van De slimste mens hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 12 juli elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: deze BN'ers doen mee aan De Slimste Mens Bekijk deze video » Wouter de Winter over gênante deelname Slimste Mens: "Ik zag sekstoys" (Humberto) Bekijk deze video »

Vechten
Ook Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging is kandidaat. Zij heeft wel zin om een robbertje te vechten met Maarten van Rossem - in spreekwoordelijke zijn, uiteraard. Een aantal andere kandidaten kijkt ook uit naar - en een beetje op tegen - hun deelname aan De slimste mens.

Bekijk de video van de kandidaten van De slimste mens hierboven.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 12 juli elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De slimste mens: Caroline van der Plas wil vechten met Maarten van Rossem of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV