Johan Derksen sloopt Rachel Hazes vanwege reallifesoap: "Eeuwig rouwende weduwe"

Johan Derksen sloopt Rachel Hazes vanwege reallifesoap: "Eeuwig rouwende weduwe"

Nee, Johan Derksen is duidelijk geen fan van Rachel Hazes - en al helemaal niet van haar idee om een eigen reallifesoap te maken. Volgens Derksen exploiteert ze de erfenis van haar man André en profileert ze zichzelf graag als "eeuwig rouwende weduwe".

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Rachel Hazes vanwege reallifesoap: &quot;Eeuwig rouwende weduwe&quot; Nee, Johan Derksen is duidelijk geen fan van Rachel Hazes - en al helemaal niet van haar idee om een eigen reallifesoap te maken. Volgens Derksen exploiteert ze de erfenis van haar man André en profileert ze zichzelf graag als "eeuwig rouwende weduwe". Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. "Kutzooi"Derksen heeft gehoord dat er nog geen zendgemachtigde is voor "die soap-kutzooi". Mocht er uiteindelijk wel een zender toehappen, "dan schaam ik me dat ik Nederlander ben". Hij noemt het hele idee walgelijk en sleept ook Roxeanne Hazes en André Hazes jr. erbij: "Die denken dat ze kunnen zingen!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Kutzooi"
Derksen heeft gehoord dat er nog geen zendgemachtigde is voor "die soap-kutzooi". Mocht er uiteindelijk wel een zender toehappen, "dan schaam ik me dat ik Nederlander ben". Hij noemt het hele idee walgelijk en sleept ook Roxeanne Hazes en André Hazes jr. erbij: "Die denken dat ze kunnen zingen!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen sloopt Rachel Hazes vanwege reallifesoap: "Eeuwig rouwende weduwe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier