Live stream Tour de France etappe 16 (Pas de la Case - Saint-Gaudens)

Live stream Tour de France etappe 16 (Pas de la Case - Saint-Gaudens)

Kijk dinsdag 13 juli vanaf 13.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 16 via de livestream hierboven.

Afgelopen weekend zagen we al twee etappezeges van aanvallers (Bauke Mollema en Sepp Kuss), en dinsdag kan dat maar zo weer gebeuren. De zestiende etappe gaat van Pas de la Case naar Saint-Gaudens.

Het routeprofiel

De zestiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 13 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 16 (<em>Pas de la Case - Saint-Gaudens</em>) Kijk dinsdag 13 juli vanaf 13.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 16 via de livestream hierboven. Afgelopen weekend zagen we al twee etappezeges van aanvallers (Bauke Mollema en Sepp Kuss), en dinsdag kan dat maar zo weer gebeuren. De zestiende etappe gaat van Pas de la Case naar Saint-Gaudens. Het routeprofiel De zestiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 13 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 14: Knappe solo van "onze" Bauke Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 15 Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 16 (Pas de la Case - Saint-Gaudens)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 16 (Pas de la Case - Saint-Gaudens) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier