Johan Derksen maakte judo belachelijk: "Twee mannen die aan elkaars pyjama trekken"

Johan Derksen maakte judo belachelijk: "Twee mannen die aan elkaars pyjama trekken"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> maakte judo belachelijk: &quot;Twee mannen die aan elkaars pyjama trekken&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Wie heeft Johan Derksen niet op de kast gejaagd? Maandagavond werd in De Oranjezomer een oude opmerking van de analist opgerakeld, waar Dennis van der Geest nog steeds een beetje boos over is. Derksen omschreef judo namelijk eens als "twee volwassen mannen die aan elkaars pyjama trekken". Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie heeft Johan Derksen niet op de kast gejaagd? Maandagavond werd in De Oranjezomer een oude opmerking van de analist opgerakeld, waar Dennis van der Geest nog steeds een beetje boos over is. Derksen omschreef judo namelijk eens als "twee volwassen mannen die aan elkaars pyjama trekken".

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen maakte judo belachelijk: "Twee mannen die aan elkaars pyjama trekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier