Tijd voor MAX-special Breng Tanja Thuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijd voor MAX-special Breng Tanja Thuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijd voor MAX-special Breng Tanja Thuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond bijzondere aflevering Tijd voor MAX: Breng Tanja Groen Thuis! Bekijk deze video » Tijd voor MAX Breng Tanja Thuis: Dochter Peter R. de Vries geeft update over vader Bekijk deze video » Tijd voor MAX Breng Tanja Thuis: zo verliep de avond van de verdwijning Bekijk deze video » Ouders van Tanja Groen in Tijd voor MAX: "Politie zei dat ze wel thuis zou komen" Bekijk deze video » Simon Vuyk in Tijd voor MAX: "Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden" Bekijk deze video » Partner Peter R. de Vries: "Peter is een en al liefde" (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Slachtofferadvocaat Annemiek van Spanje over knagend gevoel bij vermissing (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Tijd voor MAX: Officier van Justitie geeft update over verdwijning Tanja Groen Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen Tanja Groen Bekijk deze video » Breng Tanja Thuis: Teller staat op 931.000 euro voor stichting 'De Gouden Tip' Bekijk deze video » Een speciale live-uitzending van Tijd voor MAX om geld op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen. Half miljoenPeter R. de Vries kondigde woensdag 23 juni de inzamelingsactie aan en inmiddels is er al meer dan een half miljoen euro opgehaald. Doel is om ten minste 1 miljoen euro in te zamelen. OudersIn de uitzending, gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen, doen de ouders van Tanja eenmalig hun verhaal. Glennis GraceDe feiten komen nog een keer langs, Glennis Grace zingt een favoriet nummer van Tanja en er zijn diverse sprekers te horen, waaronder criminoloog Simon Vuyk die al meer dan 30 jaar samenwerkt met Peter R. de Vries. IntroductieweekTanja Groen verdween in augustus 1993 op 18-jarige leeftijd, tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Het initiatief is ook bedoeld voor andere zaken die verlegen zitten om een gouden tip. RTL Boulevard: Geëmotioneerde Peter R. de Vries over zaak Tanja Groen Bekijk deze video » Actie Peter R. de Vries voor zaak Tanja Groen blijft doorgaan (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Een speciale live-uitzending van Tijd voor MAX om geld op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen.

Half miljoen
Peter R. de Vries kondigde woensdag 23 juni de inzamelingsactie aan en inmiddels is er al meer dan een half miljoen euro opgehaald. Doel is om ten minste 1 miljoen euro in te zamelen.

Ouders
In de uitzending, gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen, doen de ouders van Tanja eenmalig hun verhaal.

Glennis Grace
De feiten komen nog een keer langs, Glennis Grace zingt een favoriet nummer van Tanja en er zijn diverse sprekers te horen, waaronder criminoloog Simon Vuyk die al meer dan 30 jaar samenwerkt met Peter R. de Vries.

Introductieweek
Tanja Groen verdween in augustus 1993 op 18-jarige leeftijd, tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Het initiatief is ook bedoeld voor andere zaken die verlegen zitten om een gouden tip.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX-special Breng Tanja Thuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV