Zien: Marco Borsato zoenend op feestje gezien: "Onvergetelijke dag"

Zien: Marco Borsato zoenend op feestje gezien: "Onvergetelijke dag"

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn weer samen. Het stel bevestigt dit met een zoenfoto op een picknickfeest. Dit feestje werd gevierd voor hun dochter Jada Borsato die is geslaagd: "Nog wat foto’s van de picknick gewoon omdat het zo leuk was en onvergetelijk! Bedankt allemaal!", schrijft Marco Borsato bij de onderstaande video, waarin ook de zoenfoto te zien is.

Zien: <em>Marco Borsato</em> zoenend op feestje gezien: &quot;Onvergetelijke dag&quot; Marco Borsato en Leontine Borsato zijn weer samen. Het stel bevestigt dit met een zoenfoto op een picknickfeest. Dit feestje werd gevierd voor hun dochter Jada Borsato die is geslaagd: "Nog wat foto’s van de picknick gewoon omdat het zo leuk was en onvergetelijk! Bedankt allemaal!", schrijft Marco Borsato bij de onderstaande video, waarin ook de zoenfoto te zien is. Bekijk ook Video: Leontine & Jada Borsato geven update over relatie met Marco Bekijk deze video » Marco Borsato krijgt cadeau van Leontine: "Just the five of us" (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato zoenend op feestje gezien: "Onvergetelijke dag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier