Trailer: Gravity met George Clooney dinsdag te zien bij BBC 1

Trailer: Gravity met George Clooney dinsdag te zien bij BBC 1

Astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski zijn net bezig aan een ruimtewandeling, als rondzwevend puin hun spaceshuttle verwoest. Ze drijven los door de eindeloze ruimte; contact met de aarde - en dus redding - lijkt onmogelijk. De thriller Gravity, geregisseerd door Alfonso Cuarón en met Sandra Bullock en George Clooney, is vanavond om 21:35 uur te zien bij BBC 1.

Bekijk de trailer van Gravity hieronder. Je kunt Gravity streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Gravity</em> met <em>George Clooney</em> dinsdag te zien bij <em>BBC 1</em> Astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski zijn net bezig aan een ruimtewandeling, als rondzwevend puin hun spaceshuttle verwoest. Ze drijven los door de eindeloze ruimte; contact met de aarde - en dus redding - lijkt onmogelijk. De thriller Gravity, geregisseerd door Alfonso Cuarón en met Sandra Bullock en George Clooney, is vanavond om 21:35 uur te zien bij BBC 1. Bekijk de trailer van Gravity hieronder. Je kunt Gravity streamen via ondermeer Netflix.
Trailer :
Trailer: Gravity met George Clooney dinsdag te zien bij BBC 1


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Gravity met George Clooney dinsdag te zien bij BBC 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier