Ik weet er alles van! gemist? Gaby Blaaser onder de indruk van Ruben Nicolai: "Ik vond het goed"

Ik weet er alles van! gemist? Gaby Blaaser onder de indruk van Ruben Nicolai: "Ik vond het goed"

Gisteren startte weer een nieuw seizoen Ik weet er alles van! op RTL 4. Elke week strijden er zes kandidaten tegen elkaar voor een mooi geldbedrag, en het seizoen wordt afgetrapt door een VIP-week met bekende Nederlanders. Een van hen is Gaby Blaaser. Ze was erg onder de indruk van Ruben Nicolai's gezang. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 12 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik weet er alles van!</em> gemist? <em>Gaby Blaaser</em> onder de indruk van <em>Ruben Nicolai</em>: &quot;Ik vond het goed&quot; Gisteren startte weer een nieuw seizoen Ik weet er alles van! op RTL 4. Elke week strijden er zes kandidaten tegen elkaar voor een mooi geldbedrag, en het seizoen wordt afgetrapt door een VIP-week met bekende Nederlanders. Een van hen is Gaby Blaaser. Ze was erg onder de indruk van Ruben Nicolai's gezang. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 12 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klaasje Meijer over Ik weet er alles van!: vanaf 12 juli te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Zien: Ik Weet Er Alles Van VIPS vanavond van start met o.a. René le Blanc Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik weet er alles van! gemist? Gaby Blaaser onder de indruk van Ruben Nicolai: "Ik vond het goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV