Donny Roelvink heeft corona: "Quarantaine, het is niet anders" (video)

Donny Roelvink heeft corona: "Quarantaine, het is niet anders" (video)

Donny Roelvink deelt Instagram Stories waarin hij vertelt dat hij en zijn vriendin corona hebben. Zijn vriendin hoopt dat het niet overdraagbaar is op dieren: "Wij hebben dus corona jongens. Ik had me gisteren getest en zijn we positief. Dus quarantaine, het is niet anders", vertelt Donny aan de buitenwereld. Bekijk de video hieronder.

<em>Donny Roelvink</em> heeft corona: &quot;Quarantaine, het is niet anders&quot; (video) Donny Roelvink deelt Instagram Stories waarin hij vertelt dat hij en zijn vriendin corona hebben. Zijn vriendin hoopt dat het niet overdraagbaar is op dieren: "Wij hebben dus corona jongens. Ik had me gisteren getest en zijn we positief. Dus quarantaine, het is niet anders", vertelt Donny aan de buitenwereld. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Donny Roelvink over zijn tactiek in Like Me, Im Famous!: "Ik vertrouw niemand" (video) Bekijk deze video » Hilarische video: Janice Blok maakt schoonmaaktactiek van Donny Roelvink belachelijk Bekijk deze video »
Show :
Donny Roelvink heeft corona: "Quarantaine, het is niet anders" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink heeft corona: "Quarantaine, het is niet anders" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier