Janice Blok over corona: "Vandaag gaat het niet goed"

Janice Blok over corona: "Vandaag gaat het niet goed"

Eerder liet Donny Roelvink weten dat hij en zijn vriendin Janice Blok corona hebben. Nu deelt Janice ook een video. Ze deelt hoe ze zich voelt en dat is niet best: "Was het het gezellige feestje of het drukke etentje? We will never know.. maar het heeft ons ook te pakken. Ondanks dat we overal netjes een check voor hebben gedaan, zijn ook wij vandaag positief getest op Corona en gaan de quarantaine in."

"Pas op"
"Gelukkig zijn de klachten mild en moeten we deze dagen maar even uitzitten. Veel vitamientjes, groente en slaap. Pas goed op jezelf en dank je wel voor alle beterschap berichtjes!", schrijft Janice bij de foto hieronder. Daaronder is de video te zien waarin ze de volgende dag haar klachten vertelt.

<em>Janice Blok</em> over corona: &quot;Vandaag gaat het niet goed&quot; Eerder liet Donny Roelvink weten dat hij en zijn vriendin Janice Blok corona hebben. Nu deelt Janice ook een video. Ze deelt hoe ze zich voelt en dat is niet best: "Was het het gezellige feestje of het drukke etentje? We will never know.. maar het heeft ons ook te pakken. Ondanks dat we overal netjes een check voor hebben gedaan, zijn ook wij vandaag positief getest op Corona en gaan de quarantaine in." "Pas op""Gelukkig zijn de klachten mild en moeten we deze dagen maar even uitzitten. Veel vitamientjes, groente en slaap. Pas goed op jezelf en dank je wel voor alle beterschap berichtjes!", schrijft Janice bij de foto hieronder. Daaronder is de video te zien waarin ze de volgende dag haar klachten vertelt. View this post on Instagram A post shared by JANICE BLOK (@janiceblok) Bekijk ook Zien: Donny Roelvink strijdt tegen vriendin Janice Blok in Platenbazen Bekijk deze video » Zien: Janice Blok deelt hilarische jurkjes-video Bekijk deze video »
Show :
Janice Blok over corona: "Vandaag gaat het niet goed"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Janice Blok over corona: "Vandaag gaat het niet goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV