B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman

B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman

Eindelijk. We kunnen genieten van het RTL 4-programma B&B vol liefde. B&B vol liefde belooft een soort combinatie tussen Bed & Breakfast en Boer zoekt vrouw te worden. In B&B vol liefde volgen een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. In het prachtige Brabant startte Roxanne in de monumentale woonboerderij van haar ouders een B&B. Bekijk meer van haar in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>B&amp;B vol liefde</em> gemist? <em>Roxanne</em> uit Brabant vertelt over haar <em>droomman</em> Eindelijk. We kunnen genieten van het RTL 4-programma B&B vol liefde. B&B vol liefde belooft een soort combinatie tussen Bed & Breakfast en Boer zoekt vrouw te worden. In B&B vol liefde volgen een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. In het prachtige Brabant startte Roxanne in de monumentale woonboerderij van haar ouders een B&B. Bekijk meer van haar in de video hieronder. Lees verder onder de video. MoestuinRoxanne is spontaan, positief en gek op koken en reizen. Ze houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefste gewoon op haar klompen. Haar B&B zou ze graag uit willen breiden met een moestuin en tiny house. Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten. Ze is op zoek naar iemand die haar weer kan laten zien wat liefde is. Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman

Moestuin
Roxanne is spontaan, positief en gek op koken en reizen. Ze houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefste gewoon op haar klompen. Haar B&B zou ze graag uit willen breiden met een moestuin en tiny house. Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten. Ze is op zoek naar iemand die haar weer kan laten zien wat liefde is.

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier