Vanavond bijzondere aflevering Tijd voor MAX: Breng Tanja Groen Thuis!

Vanavond bijzondere aflevering Tijd voor MAX: Breng Tanja Groen Thuis!

Tijd voor Max komt vanavond met een extra uitzending over de zaak-Tanja Groen en de stichting De Gouden Tip. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries richtte de stichting onlangs op om geld in te zamelen voor een doorbraak in de verdwijningszaak van de studente. In de special van Omroep Max zijn vanavond de ouders van Tanja aanwezig, evenals de mede-initiatiefnemer van de stichting Simon Vuyk.

De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bijzondere aflevering <em>Tijd voor MAX</em>: Breng Tanja Groen Thuis! Tijd voor Max komt vanavond met een extra uitzending over de zaak-Tanja Groen en de stichting De Gouden Tip. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries richtte de stichting onlangs op om geld in te zamelen voor een doorbraak in de verdwijningszaak van de studente. In de special van Omroep Max zijn vanavond de ouders van Tanja aanwezig, evenals de mede-initiatiefnemer van de stichting Simon Vuyk. De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vanavond bijzondere aflevering Tijd voor MAX: Breng Tanja Groen Thuis!


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bijzondere aflevering Tijd voor MAX: Breng Tanja Groen Thuis! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier