Zien: Mensen die zich niet laten vaccineneren ervaren veel consequenties deze zomer

Zien: Mensen die zich niet laten vaccineneren ervaren veel consequenties deze zomer

In het Noorden van Nederland is de zomervakantie al begonnen en wat waren de vooruitzichten voor deze zomer toch mooi. Hagelwitte stranden of een sportieve hike in de bergen, alles leek mogelijk, maar helaas. In heel Europa maar vooral in Nederland neemt het aantal besmettingen toe en dat heeft gevolgen voor jouw vakantie in het buitenland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Mensen die zich niet laten <em>vaccineneren</em> ervaren veel <em>consequenties</em> deze zomer In het Noorden van Nederland is de zomervakantie al begonnen en wat waren de vooruitzichten voor deze zomer toch mooi. Hagelwitte stranden of een sportieve hike in de bergen, alles leek mogelijk, maar helaas. In heel Europa maar vooral in Nederland neemt het aantal besmettingen toe en dat heeft gevolgen voor jouw vakantie in het buitenland. Tekst gaat verder onder de video. Gevolgen niet vaccinerenBijna nergens in Europa neemt het aantal besmettingen zo hard toe als in Nederland en dat is voor andere landen reden genoeg om hun maatregelen flink aan te scherpen, zelfs bij onze favoriete vakantielanden. Vooral voor mensen die zich niet willen laten vaccineren wordt het een lastige zomervakantie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Mensen die zich niet laten vaccineneren ervaren veel consequenties deze zomer

Gevolgen niet vaccineren
Bijna nergens in Europa neemt het aantal besmettingen zo hard toe als in Nederland en dat is voor andere landen reden genoeg om hun maatregelen flink aan te scherpen, zelfs bij onze favoriete vakantielanden. Vooral voor mensen die zich niet willen laten vaccineren wordt het een lastige zomervakantie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mensen die zich niet laten vaccineneren ervaren veel consequenties deze zomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier