Video: Politie vraagt in Opsporing Verzocht aandacht voor onbekende vermoorde man

Video: Politie vraagt in Opsporing Verzocht aandacht voor onbekende vermoorde man

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 juli terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Politie vraagt in <em>Opsporing Verzocht</em> aandacht voor onbekende <em>vermoorde</em> man Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 juli terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. De politie in Amsterdam zou dolgraag willen weten wie deze onbekende man is die afgelopen maart dood werd gewonden langs de Riekerweg in Slotervaart. Agenten zagen op 25 maart iets in het water drijven wat later bleek te gaan om de onbekende man. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Video: Politie vraagt in Opsporing Verzocht aandacht voor onbekende vermoorde man

De politie in Amsterdam zou dolgraag willen weten wie deze onbekende man is die afgelopen maart dood werd gewonden langs de Riekerweg in Slotervaart. Agenten zagen op 25 maart iets in het water drijven wat later bleek te gaan om de onbekende man.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Politie vraagt in Opsporing Verzocht aandacht voor onbekende vermoorde man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV