Opsporing Verzocht gemist? Inbraak op woning in Putten op beeld vastgelegd

Opsporing Verzocht gemist? Inbraak op woning in Putten op beeld vastgelegd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 juli terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Inbraak</em> op woning in <em>Putten</em> op beeld vastgelegd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 juli terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. In Putten heeft een tot op heden onbekende man ingebroken in een huis. De inbreker maakte onder meer een laptop en wat sieraden buit. De slachtoffers waren op het moment van de inbraak een weekendje weg, waardoor de man vrij baan had tijdens het inbreken. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Inbraak op woning in Putten op beeld vastgelegd

In Putten heeft een tot op heden onbekende man ingebroken in een huis. De inbreker maakte onder meer een laptop en wat sieraden buit. De slachtoffers waren op het moment van de inbraak een weekendje weg, waardoor de man vrij baan had tijdens het inbreken.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Inbraak op woning in Putten op beeld vastgelegd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier