Video: Teller Breng Tanja Thuis ruim over de 1 miljoen euro aan donaties

Video: Teller Breng Tanja Thuis ruim over de 1 miljoen euro aan donaties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de Tijd voor MAX special Breng Tanja Thuis werd er vandaag stil gestaan bij de mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is onlosmakelijk verbonden aan de coldcasezaak van Tanja Groen en had zich daarom voorgenomen om 1 miljoen euro op te halen voor onderzoek naar de mysterieuze verdwijning.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Teller <em>Breng Tanja Thuis</em> ruim over de <em>1 miljoen</em> euro aan donaties Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de Tijd voor MAX special Breng Tanja Thuis werd er vandaag stil gestaan bij de mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is onlosmakelijk verbonden aan de coldcasezaak van Tanja Groen en had zich daarom voorgenomen om 1 miljoen euro op te halen voor onderzoek naar de mysterieuze verdwijning. Tekst gaat verder onder de video. Over de miljoenVriend en collega Simon Vuyk verzorgde vanavond namens Peter R. de Vries de actie 'Breng Tanja Thuis'. Door de doneeractie is het streefbedrag van 1 miljoen euro inmiddels bereikt, het totaalbedrag staat nu op 1.176.000 euro. Simon Vuyk vertelt tijdens Op1 dat het een droom was die werkelijkheid is geworden en bedankt alle donateurs. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Teller Breng Tanja Thuis ruim over de 1 miljoen euro aan donaties

Over de miljoen
Vriend en collega Simon Vuyk verzorgde vanavond namens Peter R. de Vries de actie 'Breng Tanja Thuis'. Door de doneeractie is het streefbedrag van 1 miljoen euro inmiddels bereikt, het totaalbedrag staat nu op 1.176.000 euro. Simon Vuyk vertelt tijdens Op1 dat het een droom was die werkelijkheid is geworden en bedankt alle donateurs.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Teller Breng Tanja Thuis ruim over de 1 miljoen euro aan donaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV